Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livspaus

 

livet tryckte på

pausknappen och det blev

livsenergibrist




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-03-22 21:04



Bookmark and Share


  Miss Mod
Några få ord, som orkar säga så mycket, fint skrivet.
2009-03-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket fint talande Haiku
2009-03-23

  Mr Lindemann VIP
Ja, ibland så är det så att pausa in i det som så är, kan vara något av godo

I och för sig skrev du att det var livet som tryckte på pauskanppen, det var alltså inte du själv

Då kan det vara hur man agerar inför det som är det viktigaste
Det flesta människor reagerar bara, väldans få agerar utifrån sig själva, inte vad en situation fått dem att reagara över.

Hoppas jag blev tydlig här då
2009-03-23

  Madde69
Briljant formulering om livets ibland svåra stunder...
2009-03-23

  Bibbi VIP
Exakt så känner jag det just nu.
Applåd!
2009-03-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj så kan
det vara och
bli, med energi
när det blir stopp
men se opp, det
finns hopp, om
ett nytt lopp!!!
2009-03-23

  Ilona _L
Men OJ... så på pricken!
2009-03-23

  Eaglemountains VIP
Mitt i prick, i tre korta meningar .....
2009-03-23

  Njord
*ler* och finner dina ord så väl valda.
2009-03-23

  * Ammi *
ja du så sant som du skriver, sånt händer oss ibland, och det är både mörkt och tungt
fint skrivet om livets verklighet
kram
2009-03-22

  Eva Langrath VIP
Pricksäcker formulering.

Eva
2009-03-22

    ej medlem längre
Livet är lite som Eon, dyrbart att trycka på knappar man själv väljer!
Jag tycker verkligen om hur du förmedlar viktiga känslor med få ord.
2009-03-22

  jardan
Fantastiskt bra formulering
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP