Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Nu är jag
Ensam
Älsklingen
Min
Kärlek
Har Lämnat
Mig

En ny värld
Var ska jag börja

Hur tänker man på sig själv?
Efter så här långt tid av närhet
pansion
Kärlek
Sex

Beblinda mig,
Ta bort min smärta
Herre.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-22 21:23



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Ett kaos innan känslorna lugnat Sig. Efter det så är det den läkande kraften som ska ta vid.
Sakta så kommer du att hitta tillbaka till kraften inom Dig.
Låt det ta tid.

Jag sänder många kramar till Dig från Mig.

Kram
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla