Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.........I natten bredvid mörkret.......

 

Då när mörkret infinner sig

När vi det som vi så
förträngt under dagen

Rent djävulskt kommer
det känslor,
tankar och
drifter fram och gör sig bemärkbara

I natten, där bredvid
 mörkret

 Ser vi vilka vi egentligen är

 

Lämna mig för en stund
och gå in i evigheten för en minut

Se dig om där du är och
försök att famna tidlösheten ett tag

Då när du så inser att klyftan
som skiljer oss åt har vidgats
till att vi befinner oss vara i skilda värdar

Kom då tillbaka 
i ögonblicket

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-22 21:27

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet och rätt du har, i mörkret kryper det fram...
2009-03-23

  anits VIP
Mycket vacker poesi
2009-03-22

  Cosmic Johanna
Vackert att skåda på djupet...


applåder!
2009-03-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
En fin dikt som olika perspektiv i resan i oss själva och med andra.
2009-03-22

  Carola Zettergren
Mycket bra skaldat av dig!!!
2009-03-22

    leelee
För mig betyder dessa ord att jag ska ha perspektiv på tillvaron. Att det som händer är ganska litet i jämförelse med det stora. Och att jag ska leva nu. För någon annan kan de betyda något annat.
Jag tycker om din tidsresa.
2009-03-22

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-03-22

  peter markurth
detta var mycket nära något mycket stort...
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP