Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tavlorna är en allution till min förra dikt "feberhjärtat" (läs gärna)


Erövringen




återvände till henne

tysta som om någonting mycket
oerhört hade hänt

som om någonting väldigt
och stort var på väg

men jag antar
att det bara var tavlorna
som börjat erövra

mitt huvud




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab