Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du var kung

du vet att jag menar
varenda ord
jag inte säger

du vet att orden finns där lika mycket
som du vill höra dom

men jag håller tyst för
jag är rädd att någon lyssnar
någon
som dig

men du vet att jag menar det ändå
att allting finns där gömt bakom mina tänder
orden sprängs i min munhåla och jag tystar ner allt
genom att






men du vet att jag menar det andra ändå




Fri vers av åttabitar
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 11:42



Bookmark and Share


    Knasboll
men är det inte så i allmänhet??
att det vi egentligen inte säger
är det vi verkligen tycker och vill

väldigt bra skrivet med mycket känsla.
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar