Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecken

Hudens tunna linjer
antikva, grotesk
dina främmande konturer
din mun fångad i ett ord
du antar skepnad
formas till ett nytt språk

utanför oss talar de om närhet
skriver nya sånger
utanför talar de
som om de någonsin varit här




Fri vers av Grävling
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-23 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling