Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till tiden när man var liten

Några barn springer förbi.
Jag tänker tillbaka till tiden då när man var
liten och allt var så lätt.
Ingen tid att passsa, inget gnäll och
inga problem alls.
Allt var så lätt. Man vill bara tillbaka till den tiden
och allt var så lätt.
Kan man inte spola tillbaka bara och få uppleva det igen.
Det skulle vara underbart!
Underar om det bara är jag eller när det några mer som har den tanken?

Nu när man är äldre eller ja tonåring kan man inte göra något sånt
nu måste man visa att man nästan har kommit in i vuxen livet.
Och vissa att man kan och förstår mycket mer!

Vuxen livet kommer med skrämmade steg.
Kan man inte stanna och njuta av stunden när man är ung.
Man ska ta handom sin barndom och göra det bästa av det.
Göra saker som man absolut inte vill glömma!
Saker som inte kommer försvinna hur minnet.

Va barn så länge ni bara kan
och ta det lungt bli inte vuxna för snabbt.




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 777 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter