Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårljus, två

Då ruvar rotvältor
hos uråldriga klippblock
huggna ur tiden av händer
som aldrig rört en sorg
då kupar du handen kring vatten,
och kroppen kring nya känslor
och bäckens fåra, ett delta
- genom hudens linjer
faller främmande ljus




Fri vers av Grävling
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 17:08



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Du skriver verkligen målande vackert!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling