Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stråla


Stjärnors omgivande färg

tydliggörs när solen strålar

solens strålar

värmer strålande

glödheta strålar tydliggör

smältande isen rinner

längs älven.

Smältande vårväder

tydliggör hånflinande mörker




Fri vers av jordgubben
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-23 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordgubben
jordgubben