Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag i det som kallas livet


ångesten sveper sin tunga filt kring mig

kramar mig hårt, hårt

så svårt att andas

hjärtat bultar

kan inte tänka

kan inte röra mig

förlamad

förstelnad

en levande staty


denna förbannade ångest

suger musten ur mig

tar all min ork

stjäl min livslust

vill inte, vill inte


hur ska jag orka till morgondagen?

tar mina piller

hoppas på en lugn natt

utan mörka tankar

utan mardrömmar



kanske mår jag lite bättre imorgon

hoppas, hoppas




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-23 20:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text som berör, sänder min omtanke !
2015-08-05

  Ilona _L
Oj, den var stark och jag känner med dig!
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP