Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära mitt liv har du blomstrat







Min vakna dröm om dig

har gjort mig stum

och

hjälpt min själ att vandra


Tiden passerar oss

och

jag känner

min avlägsna själ


Minnet

binder mig

vid ditt namn


Inga murar omkring mig

som skydd

mot smärta


Jag bär i min själ

ett avlägset land,

en avlägsen tid


och


de bär mig

genom mitt liv




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 923 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2009-03-23 20:59



Bookmark and Share


  ramsesII
Alla dessa ljuva och bittra minnen från en tid till en annan/ vad vore vi utan dem, hur illa dem engång smakade/ det ljuva är att smaken ändras och det som förr var illa i gomen, kan senare smaka riktigt gott efter ett tag.../
2009-03-29

  Maria T
Jag upplever minnen som kommer
långt borta ifrån i en avlägsen tid.
2009-03-25

  Afrodite
vackra rader som flyter fint.
2009-03-24

  Roula O
en vacker poesi som berör...fint!
2009-03-24

  JNI
vilka härliga rader!

så empatisk syn och en låga som alltid lyser vackert med hopp ..
2009-03-24

  * Ammi *
känslofyllda rader

"Inga murar omkring mig

som skydd

mot smärta"

och sanna ord!
2009-03-24

  Elaine.S VIP
Många är de människor som blivit till minnen i ens liv,
men ibland hör man det där namnet på någon som betytt något..
och en stund färdas då minnet till dagar som gått. Fint skrivet

"Minnet

binder mig

vid ditt namn"
2009-03-24

  En strimma av guld
En finstämd dikt som förmedlar en känsla av värme och styrka.
2009-03-24

  Eaglemountains VIP
Så vackert och berörande, om det som var, och om den trygghet som är .....
2009-03-24

  anits VIP
Vackert och berörande
2009-03-24

    ej medlem längre
Underbart vackert---denna ömhet och skörhet du har i dina ord är så unikt invävda i dikterna du skriver, läser o njuter!
2009-03-24

  Cosmic Johanna
Dina dikter berör som vanligt!

Applåder!
2009-03-23

  Carola Zettergren
Enastående, vacker poesi!Applåder!!
2009-03-23

  Eva Langrath VIP
En vacker inre resa.

Eva
2009-03-23

  Gisela Nordell
fin poesi
som berör mig som en
vemodig förflutenhetens vind
2009-03-23

  Gisela Nordell
fin poesi
som berör mig som en
vemodig förflutenhetens vind
2009-03-23

  Miss Mod
Mycket vacker dikt.
2009-03-23

  Losnall
Underbart vackert.
2009-03-23

    Tea Alex
Söt. :)
2009-03-23

    Al Lanzon
Mycket vacker poesi!
2009-03-23

  Stefan Höglund
Vi bär alla på ett främmande land långt borta, drömmen om kärleken och ett evigt liv.
2009-03-23

  friheten
Underbar skriven!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic