Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ditt namn ska vara Mrs Nobody

 

den outhärdliga

väntan på det

ofrånkomliga

märkte mig

för livet

namngav mig

vid inträdet

till

Ingemansland




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-24 09:39



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
En allvarlig text måste man ta på allvar. Jag tycker bara det är synd att du kallar dig själv "Mrs Nobody". Att det är DU Själv som gör så mot Dig Själv.
2009-03-24

  Eva Langrath VIP
Sorgset viskande om livet i Ingetmansland.

eva
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP