Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Herr Ångest senaste




Under mitt täcket

 

I dina urholkade spår som ledde till
baren, där fortfarande nedgångna gäster
pratade om din svartsyn när du tittade
på dem. Just där var det speciella som
var du kvar väggarna som bar dina
minnen med en suck

Sucken som förtvinade
i ljudet av en flämtning
som hördes från tapeten
där din beige själ
fortfarande vilade sig.

Men den ledde, ledde dig
in på vilovägar 
då du hamnande
i barens damtoalett

Där dina djävulska planer
fortfarande närs av besökande
 gäster

Då du lämnade baren
ekade dina steg ut
i fjärran och letade sig in
i grynningen

Under mitt täcke

 




Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-24 09:49

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Barångesten kryper under skinent på mig. Skickligt skildrat.

Eva
2009-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Under vilket
täcknamn då
det kan undra så
i berättelsen som höll
en i en ovanlig spänning då
2009-03-24

  peter markurth
mycket bra, som vanligt...
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP