Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att få kontakt med sina känslor


Att känna "arg"

 

Har du känt den?
Har du känt den på riktigt?
När du hämtar den?

Det börjar som ett slag
Som på en trumma
Sedan trumvirlarna
Virvlar, virvlar, virlvar
Högre, högre, högre
Hårdare, hårdare, hårdare
Allt för att den ska förlösas
Och så kommer den, i det där sista
I ett crescendo av ljus

INGEN FÅR GÖRA SÅ MOT MIG

Och så lugnet som infinner sig

 

Jag förstod aldrig vad de talade om
när de pratade om att aldrig ha fått orgasm
Förrän första gången jag blev arg
Själv




 




Övriga genrer av leelee
Läst 873 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-03-24 12:21



Bookmark and Share


  Anna*
UNDERBAR!!! Ja, jag ser fram emot den orgasmen! =-)
2010-01-06

  walborg
Att känna "arg" - som att bli till som värdefull och kräva respekt och sätta tydliga gränser - bli levande!! Bra - riktigt bra!!!
2009-07-07

  En strimma av guld
Tycker denna beskriver så bra hur det är när man tillåter sig bli arg och en bra liknelse.
2009-03-26

  kärleks ängel
vilken takt!!
2009-03-25

  Mr Lindemann VIP
Ja, här fick du till det br. Bra vändning på slutet så-
Kom som en överrakning
Ja det kan vara bra att släppa fram ilskan
2009-03-25

  Peter Jr Eriksson
Bra skrivet! ..duKTIGT!
2009-03-25

  Nova-Liv
helt underbart skrivet!
2009-03-25

  Fånga dagen
en helt fantastiskt dikt om ilska vrede
applåder
mvh Anna-Karin
2009-03-25

    ej medlem längre
Du illustrerar känslan mycket väl. Jag ser alla möljliga slags eruptioner och urladdningar för min inre syn av din text..
2009-03-24

  Cosmic Johanna
Yes!

lev ut...


Applåder!
2009-03-24

  En strimma av guld
Du är så härlig och vet du jag kände känslan i bröstet så som du skrev och delade upp det.

Applåd och bokmärke.
2009-03-24

  Epione VIP
Förlösande härligt när man vågar rikta ilskan åt det håll där den ska hamna.
Underbart skrivet och liknelsen är så bäst
Vilken uppbyggnad.
Applåder och bokmärke
2009-03-24

  Johan Bergstjärna VIP
BRA talat...!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

leelee