Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkten

 

man har sagt mig

att sedan, att snart

kommer livet åter,

ska något nytt bli

och jag har lyssnat

väntat och trott på

den där punkten  .

 

du ska se att du snart

träffar en annan man

att du finner ett nytt

sammanhang i livet

när du har satt punkt

då först kommer du

v i d a r e . . . .

 

jag har letat efter den där punkten
under långa evighetslängtans dagar
har jag undrat över begreppet att
komma vidare efter att ha uppnått

den eftersträvansvärda och så

oerhört viktiga

punkten

 

tills jag insåg att

den för mig är

enbart

fiktiv


 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-24 13:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så vandrar du nu på din egen stig.

Eva
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP