Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23/3 -09


En cigarett

Magsaft flöt runt i porslinskroppen
du iakttog den med tysta ögon
den var din var den din
hörde någon din stämma där bakom
kanske av splitter från glas tusentals droppar
Svartnande ränder längs din vita kappa
den från Beyond Retro
kanske borde du tända en cigarett och
kasta dig ut i natten
: vissla med klackarna över kullersten
slå dig ner under ett upplyst träd
vänta på en taxi utan lysen
tills dörren öppnas och stängs igen
sluta se och tända en ny med filter




Fri vers av Membran
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-24 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran