Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi lever alla med en livslögn, men ibland går det hål i den.....


Spegelbilden

 

utflykten till

det spegelvända

landet

tvingade mig att se

in i mig

 

min själs sanna jag

och dess skönhet

var mer mörk

mer smärtsam

än jag

visste

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-24 15:45



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic VIP
"min själs sanna jag

och dess skönhet

var mer mörk

mer smärtsam

än jag

visste"
Underbart skrivet vännen min!
2009-03-24

  Mr Lindemann VIP
Ja, ens inre kan vara mörkt. Enligt en djuppsykolog jag känner till, anser att vi har till livsuppgift attintegrerar den delen som vi fötr'nger. Det kristendomen kallar för djävulen, eller det denna personen kallar för skuggan. Drfterna, känslorna och det förbjudna, som vi tycker inte får plats, annars. Att få in det i personan, gör den mer levande. Eller oss mer levande. bTiden är förbi att bekämpa djävulen, bli vän med honom istället.
2009-03-24

  Eva Langrath VIP
Insiktsfullt talar dina ord om denna vår svåraste resa.

Eva
2009-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Välkommen
igen till Ditt
vanliga jag
min vän!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP