Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskyltar


O som länge irrat runt i samma rondell
yr i huvudet av cirkeln utan ände

I som evighetens raksträcka
det långa strecket i oändlighet

Q som irrade runt i cirkeln länge
men som efter en hastig titt på vägskylten hittade
utfarten




Fri vers av jordgubben
Läst 354 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-24 16:25



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Underbar!!!
2009-04-05

  C Cobain
Listigt ihopkommet...Tror Q hittade ut med hjälp av svansen...men hur gick det sedan för dom?
2009-03-29

  L Patrik W Johansson VIP
Ja som en modernistisk story of O

O:t borde ju irra längre eftersom Q:t lutar lite mer enligt tyngdlagen
;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-03-26

  systeringer
Haha, jag associerade till "noll IQ" var det meningen? För nog kan det kännas så då man kör in i en rondell...eller då man ser andra köra in där kanske?
Fast jag gissar att din text har en djupare mening?
2009-03-24

  jordgubben
Synd bara att i:et på datorer har små dumma tak och golv...
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

jordgubben
jordgubben