Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig var du mig så nära, som i avståndet mellan gränslösa andetag

 

det fanns nätter
du ägde mig så totalt
under andras händer
då varenda
omsorgsfullt placerad njutning
var din
nätter då min längtan var så hårdhänt
att du kom mig i varje flämtning
när jag följde den
på närmre håll än jag borde
till ljudet av
gränslösa andetag och
lånade kyssars immunitet

 

 




Fri vers av deb8
Läst 588 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-03-24 17:07



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Stark, pulserande och sensuell. =) Så bra. =)
2012-03-27

    ej medlem längre
Extremt laddat med LIV
2011-12-23

  Mikael Lövkvist
En stark läsupplevelse, och titeln tycker jag är helt fenomenal i sig.
2009-07-14

  Lena Krantz VIP
Mycket mycket snyggt och ett koncentrat av känslor

lika koncentrerat som förhållandet i sig får man en känsla av.

Kort och intensivt med andra ord!
2009-03-25

  Carola Zettergren
Ja järnspikar vad sanslöst underbart bra!!!
2009-03-25

  SeXara
Åh så hett och njutbart. Och vemodigt ändå... på något sätt. Att allt har ett slut, när man vill att det ska pågå i evighet. Snyggt skrivet!
2009-03-25

    Melona
snyggt
att du drog ihop det

debban,

finfint.

tycker om innehållet,
att du är mer kort och konscis,
det ser bra ut!

fint
och ömt innehåll!
2009-03-24

  Anna Frölander
Jag hann läsa denna innan du ändrade formatet och jag tycker att texten vinner på att ställas upp så här. Det blir ett starkare tempo, en känsla av panik, något sammansatt som trycker hårt åt.
2009-03-24

  självdestruktiv
Väldigt bra, framför allt sista meningen!!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

deb8