Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen av smärta






Det är viktigt

att gå tillbaka och rensa upp

bland minnen


För ofta kommer egot

att hålla fast

vid negativa minnen

av det förflutna


Minnen

som du inte vill ha

och

som håller dig kvar

i det som varit


Minnen av lycka

är aldrig lycka


men


Minnen av smärta

är fortfarande smärta







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1039 gånger och applåderad av 46 personer
Publicerad 2009-03-24 18:19



Bookmark and Share


    JeSö
En text att läsa ofta och många gånger... Fantastiskt!
2009-04-04

  En strimma av guld
Denna är så bra och du beskriver så bra om hur man behöver göra upp med smärtan och inte stoppa in den längst där inne för den är ju som en pyrande eld som växer och växer tills den kommer ut.
2009-03-26

  Eva Langrath VIP
Så fint du fångat denna sanning.

Eva
2009-03-26

  anits VIP
Berörande vackert
2009-03-25

  friheten
Bra skriven!
2009-03-25

    Tea Alex
Fint! Fast jag tycker nog mina glada minnen är glädje för mig.
*funderar* Tänkvärt som vanligt när du skriver. Tack vännen!
2009-03-25

  Carola Zettergren
Bra skrivet och sant dessutom!!!
2009-03-24

  issac.a.m
minnen av smärta...är en sorg som aldrig kan botas..
därför skriver vi... ritar vi..
och därför dör några av oss ....

tänkvärda ord i en vacker och berörande dikt..
2009-03-24

  Eaglemountains VIP
Berörande vackert min vän, "minnen av smärta är fortfarande smärta"
2009-03-24

    ej medlem längre
En sann, djup och viktig text.. så bra du formulerar detta.
2009-03-24

  firefire
Så sant min vän, och skrivet på ett fint och bra sätt,som alltid! "minnen av lycka är aldrig lycka men minnen av smärta är fortfarande smärta" ord som fastnar och får en att tänka till,även om jag inte helt och fullt håller med,jag anser att vissa minnen av lycka kan föda ännu mera lycka ,åtminstone ibland! hoppas du förstår hur jag menar.I alla fall så gillar jag den säregna stil du har när du skriver! Kram!
2009-03-24

  Losnall
Wow. Så sant. Jättefint skrivet. Klokt.
2009-03-24

  -Ulla Tilemo- VIP
Så sant. Så klokt. Helt underbart fångat!
2009-03-24

  Cosmic Johanna
Mycket bra att ta upp här,

bra skrivet!
2009-03-24

  Mr Lindemann VIP
Det gäller då att vå ga vara i det som vi kallar varande
Att tryggt ha tillit till det som när våra liv, vad vi än må kalla det
Att hysa tillit till vad det nu är, innebär att det till slut löser sig
Det vi saknar
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic