Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad tycker ni mina vänner.....


Säg mig

 

frågan var nästan

ett påstående;

kring ordmakeri

kan det vara så

att verbaliserade

känslor är mindre djupa

skulle vara mindre

smärtsamma för

att de blir ord

 

skulle

tankar vara

ytligare tänkta

för att de

blir ord som

kommer ut i

skriven form

 

förhåller det sig verkligen så




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-24 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP