Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom liv

ta ett kliv
in i ljus
som smälter
isar

låt rötter
slingra i
tinad
jord

värm mig
från djup
till
yta

smek
natt
målad i
känslor

känn is
droppa
varmt
av liv




Fri vers av Fredric
Läst 395 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-24 21:19



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Enkelt men elegant, med fin "inifrån och ut-känsla" som värmer.

låt rötter
slingra i
tinad
jord

Gillas!
2009-03-25

  Blåbäret
växtkraft som skapar snösmältning och islossning...kom liv, lev mig...
2009-03-24

  Roula O
så vackert...njuter av dessa fina rader :)

"känn is
droppa
varmt
av liv"
underbart!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric