Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komplicerade ord

Jag höll din hand, Och detta var allt jag fick.
Släppte in dig i mitt liv, Lät dig förstöra alla mardrömmar
Tog det mesta förgivet och lät livet flyta igenom
Alla murar jag byggde upp för att inte se sanningen

Jag höll din hand, Och detta var allt jag fick.
Om livets svåra gåtor fanns i dig
skulle jag fortfarande släppa dig in
Om du fortfarande krossar mig
skulle jag fortfarande släppa dig in


I mina ögon kommer du alltid vara den prins jag vill att du ska vara
inga hinder om att du har krossat mig
men i varje andetag ser jag hur du räddar mitt hjärta
men när du kommer bortanför de gråa stora molnen
blundar jag, för jag vet vad du kommer göra.

du kommer krossa mig ännu en gång




Övriga genrer av anajsn
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-24 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn