Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skådespel

Jag ler mot omvärlden,
men det är ett skådespel.
Under ytan faller tårarna.
De ser en stark männsika,
men det är inte jag.
Min teater fortsätter,
med en ovetande publik.




Fri vers av Matilda Eriksson
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-24 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Eriksson