Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vände tillbaks

 

av flera skäl

spegelvände jag mitt namn

allu omelit har jag varit ett tag

 

det blev en utflykt

med symbolvärde

märker jag först nu

när jag har återvänt

som den jag hela tiden

varit

fast bakochfram som livet

tedde sig när vänner

jag älskar plötsligt

bara

vikit undan från min sida

blev världen fel

 

nu ska tillvaron bli rätt igen

det är min tur att ha fjärrkontrollen

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-24 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP