Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du skalade av mig alla lager in på bara benen fastän jag hade byxorna på


speleman




bara ben
pipor
som spelar
dansade efter din
knotiga fötter
mot leråkersmark
vals efter vals efter vals

vacker musik
vacker man
min speleman
min baneman





Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-24 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad