Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kampen om att en dag få må bra.


Smutsig

Hon står framför spegeln
Tårar trillar ner för hennes kinder
Hon kramar krampaktigt sig själv
Armarna är täckta av märken från hennes försök
Så många gånger har hon försökt att bli ren,
känna sig ren

Ångesten fyller hennes kropp
Hon tittar ner på sitt kön
Hon grimaserar
Hon känner sig så smutsig
Om hon bara kunde skära bort det där smutsiga,
sitt kön och skammen
Då skulle allting bli bra igen...




Fri vers av BeautifulPink
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-26 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeautifulPink
BeautifulPink