Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behöver man ta sig en funderare över ansvarsfrågor


Ditt eller mitt

 

säg att

världen svälter

på grund av mig

och jag letar genast

efter mina

begångna fel

 

säg att

jag orsakar

andras sårbarhet

och jag tar

på mig

skulden

 

säg nu att

det är skillnad

på skuld och

ansvar

och säg nu att

alla har sitt eget




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-25 10:03



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket tänkvärt, det är synd att inte alla letar efter sina begångna fel, eller tar på sig skuld - där brister ansvaret för dessa - men alla måste följa samma linje, och dela på ansvar, då löser det sig med skulden också ...
2009-03-25

    sunnanvind
Mycket tänkvärt som sagt!
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP