Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden inte längre finns


krampaktigt sökande

efter det förlorade

hur kunna greppa

hur kunna få fatt


bestulen

på det enda ägda




det egna ordet


längs väggarna rann blod




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-25 17:33



Bookmark and Share


  Junitvillingen
En dikt som berör...vemodigt, starkt...slutraderna gör ont!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP