Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sara Solsken VI


varför svängde du in på
en annan gata Sara
det gör så ont utan
dig här och

det har regnat så
länge nu Sara
jag finner ingen utväg
ur det hära ovädret
Sara

så snälla kom tillbaka Sara
jag står fortfarande kvar
där vi stog

kom Sara innan
jag också går.

.




Fri vers av tuffsen
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuffsen