Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En onsdag i mars

Solen lockar mot söder - mot syd
bränner på näsan
slösar sitt D-vitamin.
Hasselbusken bjuder kärleksrubiner.

Hemåt norrut - mot norr
traskar i snö -
Skogsduvan kuttrar.
Skuggan blir längre.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-25 19:30

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker, naturromantisk poesi med väl formulerade vandringsvägar
"en onsdag i mars " men skymtar inslag av livs vandring inom den
tänkvärda texten...ja...
2009-04-04

  Gunnel Eriksson VIP
Fin dikt om en promenad,
som man kan följa med på
2009-03-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
Tyckte om den här fina
Kontrastrik.
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP