Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aktier (Eller hur man undviker kvinnofällor)


Han kom gråtande:
- Hjälp, jag föll ner i mixern med hjärtat före.
- Gott, kalla på nästa!
- Va!
- Har du inte lärt dig någonting? Kvinnor är som aktier, du måste fördela riskerna, ha flera av varandra oberoende investeringar.




Fri vers av Tawee
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 19:51



Bookmark and Share


  peter markurth
förstår mig ej på detta? låter som en vits? vad missar jag i denna poesi?
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tawee
Tawee