Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En medelmåtta

 

jag tillhör inte eliten

är väl mest en

medelmåtta

gör inte heller

anspråk på annat

men det är ju rent förbannat

om man ska bli utanför

för att man inte tillhör

släktet noblesse

utan bara har faiblesse

för att i ord få säga det

som trycker på och vill

kanske känsla som är het

och kräver att i ord bli till

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-25 20:14



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Skoj! Men jag tror inte det övre skiktet har så roligt längre!!
2009-03-25

  Sladjana Zubcevic
"jag tillhör inte eliten

är väl mest en

medelmåtta "
Inte jag heller vännen min.
Bra skrivet!
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP