Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna regnar

Du låter stjärnorna regna
som tomtebloss i natten,

glittrande himlaljus
fallandes

mot den svarta tjärnen




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob