Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet du,


skepp seglar

Det stod ett par på övergångsstället,
tillsammans stannade de upp all trafik.

En armé av tusen ilskna strålkastarljus gick till attack mot deras kroppar,
men hennes hår rörde sig inte.

Och hans händer,
förblev slutna
över hennes öron.


Tre våningar upp satt en man med sprickor i huden,
på balkongräcket balanserade en flaska explorer.
Fingrarna bildade ett darrande staket kring hans flytande syre.

Länge betraktade han bilisternas vreda ansikten,
och lyssnade till fordonens morrande.

När flaskan var tom drog han sig åter in sig i lägenheten,
där doften av sköra skulderblad ännu steg varm ur tapeten.

Och han somnade,
han visste att de inte
förstått

någonting




Övriga genrer av Desert dust
Läst 614 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-26 00:24



Bookmark and Share


  Rude Billy
helt underbart vacker rätt igenom!
Du är kung!
2009-03-27

  Eva Langrath VIP
En vacker text du har fångat en ögonblicksbild mitt i livet.

Eva
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust