Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma är död. Efter henne finns det en del ''pryttlar''
När jag rensar kommer det många känslor och tankar
Dem jag har talat med säger samma sak -
''mamma var ju mamma; som person, nja det vet jag in


Vem var hon

 

lite vet jag om dina drömmar

för att du har berättat

jag fantiseraser om dina drömmar

när jag summerar

 

nu när du är borta

 

du lät dina drömmar

finnas inom dig

så som jag gör med mina nu

och jag ler vid tanken

att det blev mer gemensamt

med tiden

 

trots att ditt liv flytt

 

jag försöker finna

den du person du var

och jag är på spaning

ger inte upp

först måste jag tacka dig

för allt du gav mig och berätta

att jag idag förstår

en del av hur du hade det

 

jag ser din styrka
     lever med
      din vilja
och ditt varma hjärta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-26 11:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det var i den förhoppningen så jag trodde man skulle minnas sina föräldrar, så som du beskriver minnet av din mor
2009-03-26

  Piann VIP
Ja det är igenkännande i allra högsta grad.
Har tänkt på min mor, vilka drömmar hon hade.
Finstämt skrivet.
2009-03-26

    sunnanvind
Mycket fint...Ger tankar..
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP