Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om nyfunnen styrka och självrespekt.


Äntligen är jag där

Jag har gråtit

Våndas

Oroat mig

Velat känna din värme

Din närhet vid mig

Du gav mig din frånvaro

Din kalla hand

Sakta vande jag mig

Lärde mig vandra ensam

Märkte jag var stark

Mycket starkare än jag trott

Därför är du nu fylld av oro

När jag leende klipper av alla våra band

Hela vår kärlek får nu rinna ut

I vårens kyliga sand




Fri vers av merasera
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-26 13:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är jämställdhet en möjlighet. Bra dikt.
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

merasera