Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mina vener dina ord

 

korta meddelande

rusar  

ryska kyriler trappstegrar

tigrar ingen betvingar

ruskar

ruset av skuggorna

höga toner bakom ögonlocken

i mina vener dina ord

älska är inget alternativ

hemmet löser inga knutar

förbannar vare mina vingar

korta meddelande

river

ingången till utsidan

ute är friska vindar

viner bort mig

men aldrig hem 




Fri vers av Norma
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-26 16:24



Bookmark and Share


  en_kaospassagerare
aplåder!
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Norma
Norma