Foto: Ulla 

 

Till Ingmarie

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Ulla 

 

Till Ingmarie




Ett öppnat fönster

 

i återvändsgränden

blir livet

suddigt och otydligt

som att inte finnas

 

det finns inget

att relatera till

tomhetens crescendo

är allt som hörs

 

samtalet jag fick

öppnade en dörr

som visade

ett fönster

 

härinne finns

ju han

min stora

kärlek

 

verkligheten

blev äntligen

tydlig igen av

att bli mött

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-26 18:32



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jag njuter. Tack för läsning.
2009-03-27

  Eva Langrath VIP
En hoppfull text, anar ett ljus.

Eva
2009-03-26

  Lilla My* VIP
Vackra ord, hoppfullt och därtill vacker bild!
2009-03-26

  SeXara
Åååh så ljuvligt vackert!
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP