Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kommentar som blev en text


...........Livets vatten........

 

 

Därovan faller ett regn

och droppen lösgör

sig i  från de andra 

 

 De andra dropparna som utgör regnet

 

Ensamen faller den och när
en längtan om att bli en ocean

 

Eller kanske bli 
 ett med
vattnet som porlar nedanför berget?

 

Ja, droppen närmar sig jorden och källan
till längtan närs av floder av trängtan
om att kanske droppa in i havet bäddas in av vågorna

Så faller den ända ned

Och blir till  livets  vatten

 

 




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-26 19:58

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Man dras till sin
like så är det väl
även i vattnets rike
Där fick Du fram droppe
som med droppar ger
oss liv för våra kliv
i våra liv & så poetiskt
medryckande välskrivet!
2009-03-26

  Erikjohansson
Mycket vacker dikt, bra gjort!
kom gärna förbi och läs mina om du har tid.
2009-03-26

  Bodil Sandberg VIP
Tycker det här är jättevackert....kommer att tänka:sökandet..det eviga sökandet..efter en plats..att höra hemma - applåder!
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP