Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verserna från en låt jag skrev som engelskauppgift...


Faceless

She's faceless
no one to be seen
Singing quiet rhymes
in a silent melody

Making a map
in her mind

Letting the black birds fly

She's not wanted
no one to recognize
Screaming quietly
Imagine paradise

Looking for a map
she can't find

No reason to lie




She's faceless...




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob