Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kretslopp. Vill inte att det ska bli såhär, men tydligen är det så det ska vara. © Erik Brickman 2005


Flod



Droppe för droppe som faller 

ur mitt inre, ur mina tankar

ur mina ögon, längs med min näsa

faller du ur mig, bort från mig


med floden ska du rinna

ur mina minnen, ur mina armar

ur min kropp, längs med min själ

jag töms för att kunna fyllas


igen.




Fri vers av Arowana
Läst 611 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2005-09-12 14:06



Bookmark and Share


  Tino
Klokren! Du får ihop budskapen med dina texter, väldigt smarta texter.
2013-01-03

    ej medlem längre
Dina ord säger mycket...men mest säger du mellan raderna.
Njutbar läsning!

2012-12-29

  Zachrisdotter
mycket vacker och symbolisk dikt!
2012-10-27

  Synx
Lite taoistiskt innehåll i denna. Att tömmas innan man kan fyllas åter igen osv. Gillar det.
2012-10-26

    ej medlem längre
Gillar
2012-10-06

  ForeignFragments
Vacker.
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana