Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig leker du inte med!


-Jag är gift sa han i förbifarten.
Sådär nonchalant och utan värde.

Jag satt tyst medans han drog ner gylfen
och vigselringen glänste mot jeanstyget.

Märkligt det där kan jag tänka såhär i efterhand.

Jag kastrerade honom med en virknål.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 955 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2009-03-26 22:43



Bookmark and Share


  Connie
Jävligt grym text, älskar den!
2014-06-06

  Hans Christian
" Jag kastrerade honom med en virknål"
Återigen kastas mitt huvud bakåt och jag gapskrattar!

Tack för det, du är rena vitaminsprutan ;-)

Jörgen
2014-03-30

    ej medlem längre
Härlig känsla!
Där fick han i skrevet:D
Älskar denna:)
2013-12-20

  rocksolid
galant avrättat!
2009-05-08

  Maria Zena Viklund
snyggt!
2009-04-04

    MaryMo
Att du hade en virknål till hands... bara det är fascinerande! Tragiken till trots så skrattar jag... Tack.
2009-03-29

    Jnåt
jag bara citerar någon jag känner: "SNYGGT VIRKAT!"
2009-03-29

    ej medlem längre
åh. som jag undrat vad man ska med virknålar till... :-D
2009-03-29

  Caprice! VIP
Virknålens nya uppgift - det dröjer nog ett tag innan den blir arbetslös...
Snyggt som attan!
2009-03-28

  Alstermark
Skön avslutning på en text som ropar i evighet med sina få rader!
2009-03-27

    Herr Ångest
Som vanligt bra!

En stor applåd för virknålen.. hehe
2009-03-27

  hawkeye
Citerar Tina Turner: "You'r simply the best..."
2009-03-27

  Hans w-art Westlund VIP
uj uj uj.. farlig förbindelse
2009-03-27

    FinnRaggarn
Va bra då föds det inga mer.

_Nonchalanta_
2009-03-27

  Rockalex
Svåra processer du går igenom
2009-03-27

  Carola Zettergren
MÄRKLIGT var ordet!!! Snyggt som attan!!!!:)
2009-03-27

  Fredric
Oh, påminner om en sådan där test för könssjukdomar. Var med på en sådan en gång, då det var en hel hög med läkarstudenter var i samma rum. Försökte vara rolig och säga att de var tvungna att komma närmre om de skulle se något. Tappade andan när virknålen hittade sitt mål...

Förresten, bra dikt! Får bilder som gör ont på mig...
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja