Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmordsturist - En limerick om en splittrad man

En turistande man ifrån Kina
på semester uti Palestina
men skallen den for
ihop med hans skor
när han oturligt steg på en mina

En turistande man ifrån Kina
lämná avtryck uti Palestina
en ryggrad man fann
bland nät i en hamn
och lemmar i träd de förtvina

En turistande man infrån Kina
kommer aldrig igen se de sina
för det man har funnit
det är alltid vunnet
så tänkte man i Palestina




Fri vers av Falk.
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-26 23:03



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl formulerade limericks med varierat innehåll ; från personligt till politiskt...ja...
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Falk.
Falk.