Foto: Ulla 

Efter besöket i den bakvänt spegelvända världen undras det vad jag fann därute.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Ulla 

Efter besöket i den bakvänt spegelvända världen undras det vad jag fann därute.




Skattgömman

 

jag fann

ingenting därute

i det spegelvända

såg bara mitt ansikte

uppochner-bakochfram

 

det var först efter

beslutet att återvända

som det gick att skönja

något av värde som en

skatt i fjärran

 

detta av smärta

tvingat besök

visade sig vara mer värt

än jag något jag minns

och fullkomligt oväntat

 

hade det fött

något inom mig

ett beslut som står fast

beslutet om att aldrig

 

bli färdig att

aldrig någonsin

tänka orden

jag sörjer färdigt

sedan lämnar jag det

 

för jag tänker inte bli klar

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-26 23:37



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jamen :o) precis vad jag kommit fram till.
2009-03-27

  anits VIP
Mycket tänkvärt och berörande
2009-03-27

    ej medlem längre
Bra text som berör!
2009-03-27

  Eaglemountains VIP
Du tänker rätt, precis som Du nämnder i sista raderna.

"bli färdig att

aldrig någonsin

tänka orden

jag sörjer färdigt

sedan lämnar jag det



för jag tänker inte bli klar"
2009-03-27

  Michaela Dutius
Att finna en sanning- är det inte det största...även om man var på besök i den bakvänt spegelvända värden...
Stark berörande
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP