Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
WWW.SERP.NU / SAMUELRAJEUS.SERP.NU


SKITSTÖVLAR (1)

En dikt inspirerad av den tyske tenoren som sa:

"Om du är skitstövel på jobbet, då är du skitstövel även hemma."

Om du är skitstövel som en chef,

då är du skitstövel även som en medarbetare.

Om du är skitstövel som en lärare,

då är du skitstövel även som en student.

Om du är skitstövel som en arbetskamrat,

då är du skitstövel även som en kamrat/partner.

Om du är skitstövel som en förälder,

då är du skitstövel även som ett barn.

Om du är skitstövel här, då är du skitstövel även där.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 851 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-27 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP