Foto: Ulla

Glädjen och sorgen de vandra tillsammans . . .

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Ulla

Glädjen och sorgen de vandra tillsammans . . .




Slutsats

 

har nu krävt

rätten att få vara i

min längtan i min smärta

om sorgen ska bygga bo

må den få göra det

 

paradoxalt

att parallellt

med smärtan

i ensamsjälshjärtat

så brinner kärleken

i varje liten cell

 

slutsats=

ej det ena utan det andra




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-27 14:03



Bookmark and Share


  Ilona _L
Så sant yin o yang... ett ständigt flöde...
2009-03-27

  Hans Christian
Ler vemodigt åt vacker text...
2009-03-27

    Melona
ying och yang!

något att tänka på

natten kan inte finnas utan dagen

lyckan utan sorgen

kärleken utan hatet

krig utan fred

och så vidare...
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP