Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fågel utan vingar

Jag är en fågel utan vingar
jag är en lunga utan luft
Jag är solen utan strålar
jag är tårar utan tröst

Jag är hjärtat utan längtan
jag är ljuset utan glöd
Jag är tomrummet du fruktar
jag är livet utan död

Jag är dagen utan gryning
jag är rosen utan knopp
Jag är tiden utan början
jag är gråten utan hopp

Jag är smärtan utan ljusning
jag är askan utan eld
Jag är en fågel utan vingar
och kan aldrig flyga själv




Fri vers av Line W
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-27 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W