Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Förlåt mig
men jag orkar inte mer
Glöm mig
och se det jag ser
Släpp mig
jag kan aldrig vara fri
Slå mig
jag är sårad som ni
Ta mig
och ta allt jag har
Kyss mig
ta allt jag har kvar
Skär mig
och jag blöder som du
Såra mig
och jag gråter som nu
Sparka mig
och jag kan inte gå
Förnedra mig
jag förnedras som få
Gråt ej
jag har gråtit nog
Förlåt mig
men allt jag var, dog




Fri vers av Line W
Läst 411 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-27 15:17



Bookmark and Share


  Maria Lauenstein
Oj... nästan lite hemsk, Men man sätter sig in i din känsla !
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W