Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet min plats


 
på flykt 
 
från upplevd ensamhet
 
och meningslöshet
 
till realistisk ensamhet
 
och konstruerad meningslöshet
 
sluter in mig
 
i svärta och mörker
 
utesluter ljuset
 
och möjligheterna
 
jag är det flyende jaget
 
att leva
 
är min kontrast
 




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-27 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen